“Ne lutajte više od radnje do radnje, kupujte kod Imele, platićete manje.” — Vaša Imela

O nama

Zahvaljujući odgovornom poslovanju, raznovrsnoj ponudi proizvoda pre svega iz domena zdrave, kao i brizi o našim kupcima, Zdrava hrana Imela je više od 20 godina prisutna na tržištu.

 

Promenom vlasnika u oktobru 2019. godine, Zdrava hrana Imela započela je novu eru u svom poslovanju.

 

Prateći trendove i potrebe naših kupaca, redovno proširujemo asortiman proizvoda u našoj ponudi. Shodno trendovima, došlo je vreme da Zdrava hrana Imela svoj asortiman pored maloprodajnog objekta, ponudi putem internet prodavnice.

Tako smo počevši od leta 2021. godine počeli da pravimo modernu internet prodavnicu koja pruža mogućnost brze i sigurne kupovine u svega nekoliko klikova.

 

Nakon više od 8 meseci vrednog rada, 1. marta 2022. došao je dan kada je naša internet prodavnica najzad ugledala svetlost dana. 🙂

 

Od nas možete da očekujete da ćemo i dalje pratiti vaše potrebe i saslušati sve primedbe, sugestije i savete. 🙂

Zašto kupovati kod nas?

Sigurno ste već pomislili da smo mi još jedna u moru “zdravih hrana” koja samo gleda kako da odere kupce, koja ima neljubazne radnike i loše ophođenje prema kupcima.

I pogrešićete. Delimično. Mi jesmo još jedna u moru “zdravih hrana”, ali koja se trudi da svojim kupcima ponudi proizvode po realnim cenama i koja se prema svakom svom kupcu ophodi krajnje profesionalno i sa punom pažnjom prema njegovim potrebama i željama.

Kod nas je kupac zaista na prvom mestu. U to ćete se sigurno uveriti.