Uslovi kupovine i isporuke

Porudžbina putem sajta je moguća za sve navedene proizvode na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU”. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a kontaktiraćemo Vas samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da isporučimo.

Trudimo se da stanje artikala na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod ne bude raspoloživ. Ukoliko se dogodi ovakav slučaj, naša prodajna služba će Vas o tome obavestiti i ponuditi Vam alternativu.

Ako ne primite e-poruku sa prodaja@zdravahranaimela.rs koja potvrđuje prijem porudžbine koju ste obavili, onda se obratite na e-mail: prodaja@zdravahranaimela.rs ili pozovite 060/17 77 696 sa navedenim kontakt informacijama o vašoj porudžbini. Sledeća poruka koju ćete dobiti jeste potvrda o tome da je vaša porudžbina obrađena i poslata.

Poručeni proizvodi putem sajta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe ili našeg dostavljača.

Kupljeni proizvodi se plaćaju gotovinom prilikom preuzimanja. Troškovi dostave će Vam biti uračunati u cenu te Vam ih kurirska služba neće prilikom dostave dodatno naplaćivati. Ukoliko vaša porudžbina ispunjava uslove za besplatnu dostavu, to će biti jasno naznačeno u detaljima vaše porudžbine.

Ukoliko se opredelite za lično preuzimanje porudžbine, istu možete platiti gotovinom ili karticom u našem maloprodajnom objektu.

Poručeni proizvodi se dostavljaju u roku od 2 radna dana od momanta porudžbine.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave ako vas ne nađe na adresi.

Dan ranije pre isporuke ćete dobiti još jedan email sa statusom Poslato.

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodima imate pravo da ga reklamirate u roku od 14 dana od dana preuzimanja. U tom slučaju će Vam biti isporučen drugi, ispravan proizvod ili će Vam biti vraćen novac.

Da biste ostvarili ovo pravo, prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, u kojoj je i isporučena.

U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.